The Intriguingly Optimizing Carte - Sisters Of The Moon

Skönt att kroppen känns bra

Ja det gör verkligen mycket att man mår bra för att man ska kunna prestera bra. Om man har ont i nacke och huvud så är det så mycket svårare att kunna göra ett bra jobb, för det strör en att det göra ont. Ja det är bra att kunna få den hjälp som man behöver och då kan det vara bra att gå till en naprapat så att man kan bli fri från låsningar och annat som man så lätt kan få. Det kan vara för att man har ett jobb som gör att det är lätt att man använder kroppen på ett sätt som gör att man får mer ont och så vidare.

Bra att kunna ta tag i det i tid

Ja om man regelbundet går och tar hand om sin kropp och går till en naprapat några gånger per år så brukar kroppen känna sig lite bättre än om man inte gör det. Så det är bra att kunna gå till en naprapat i sollentuna till exempel eller där man bor.
Då kommer man att må bättre i längden, och det gör mycket att man går och tar hand om kroppen regelbundet. Plus att det är så skönt också speciellt efteråt tycker i alla fall jag. Då känner man sig lättare och skönare i kroppen och det är ju en underbar känsla att känna att kroppen mår bra och att man orkar att jobba och göra dom sakerna som man vill göra. Ja det finns så många bra saker som det för med sig att ta hand om sin hälsa nu innan den blir för dålig och det krävs mycket mer för att det ska må bra. Det är bra att ta tag i det nu innan det blir värre, och om man går regelbundet så kan man undvika värre skada.